logo

Kennisnetwerk Jeugd Haaglanden

Kennisnetwerk Jeugd Haaglanden
aside image

26 november 2021: regionale conferentie De toekomst is nu!

Vrijdag 26 november a.s. staat er weer een regionale conferentie over de transformatie in het jeugddomein gepland. De conferentie met de titel De toekomst is nu! zal plaatsvinden bij Dekker Sport in Zoetermeer. Meer informatie is te vinden op onze website: www.haaglandentransformatiejeugd.nl.

Er wordt een interactief programma voorbereid met diverse deelsessies over boeiende thema’s als het benutten van ervaringsdeskundigheid, intergenerationele overdracht, normaliseren en de laatste ontwikkelingen rond Beter Samenspel. Sprekers zijn onder meer Rob Gilsing, lector Jeugdhulp in transformatie bij de Haagse Hogeschool en Mascha Struijk, jeugdhulpprofessional vanuit je hart en winnaar van de Positivity Award voor de meest positieve onbekende Nederlander. Vanzelfsprekend zal er voldoende tijd zijn voor koffie, lunch en bijpraten!

Aanmelden is vanaf begin oktober mogelijk. Heeft u geen vooraankondiging gekregen via de mail, maar heeft u mogelijk wel interesse om deel te nemen? Geef dan uw mailadres aan ons door via de volgende link: ik ontvang begin oktober graag de uitnodiging.