logo

Kennisnetwerk Jeugd Haaglanden

Kennisnetwerk Jeugd Haaglanden
aside image

Start proeftuin Toekomstscenario Kind- en Gezinsbescherming

Nieuws uit de proeftuin van het onderzoek Toekomstscenario Kind- en Gezinsbescherming in onze regio! Op 14 december hebben onze onderzoekers Cora Bartelink en Erica Joosse de aftrap gegeven voor een reeks bijeenkomsten met onze fantastische proeftuin-deelnemers. Zij werken met actieonderzoek mee aan vernieuwing en vereenvoudiging van de (jeugd)beschermingsketen.

De sessie

Deze eerste sessie was een bruisende uitwisseling van inzichten en ervaringen. Cora en Erica hebben de deelnemers bijgepraat over wat zij de afgelopen maanden hebben waargenomen en gehoord in de proeftuin. Het was niet alleen een evaluatie, maar ook het startschot voor gesprekken over hoe we de komende maanden verder willen gaan.

Het vervolg

Wat het extra spannend maakt? Deze bijeenkomsten staan gepland om elke drie tot vier maanden plaats te vinden in het komende anderhalf jaar. We hebben een gestructureerd plan om regelmatig bij elkaar te komen, de voortgang te bespreken en de proeftuin naar nieuwe hoogten te tillen.

Volg ons

Blijf op de hoogte! Na elke bijeenkomst delen we een sprankelende update over de voortgang, inzichten en toekomstige ontwikkelingen binnen de Proeftuin Toekomstscenario Kind- en Gezinsbescherming. Volg ons dus op LinkedIn.

Ben je op zoek naar meer achtergrondinformatie? Bekijk dan onze onderzoekspagina.