logo

Kennisnetwerk Jeugd Haaglanden

Kennisnetwerk Jeugd Haaglanden
aside image

Oproep onderzoek werkenden in de jeugdhulp

Ben of ken jij iemand die al meer dan vijf jaar met passie in de jeugdhulp werkt? Dan nodigen we je van harte uit om jouw ervaringen met ons te delen! We zijn op zoek naar inspirerende verhalen van professionals die met plezier en voldoening actief blijven in de jeugdhulp. Meld je snel aan via de onderstaande link:

Aanmelden 

Over het onderzoek

Door deel te nemen, lever je een waardevolle bijdrage aan ons nieuwe onderzoek over het thema 'blijven werken in de jeugdhulp'. Dit onderzoek wordt uitgevoerd binnen het Platform Jeugdhulpprofessionals Haaglanden, waar we de afgelopen jaren door middel van het professional-ervaringsonderzoek al vele waardevolle inzichten hebben verzameld over professionele ruimte. 

Een interview

We nemen graag ongeveer 45 minuten van je tijd in beslag, bij voorkeur online via MS-Teams. Aanmelden kan tot vrijdag 8 februari via de bovenstaande link.

Jouw ervaringen kunnen niet alleen waardevolle inzichten opleveren, maar ook andere professionals inspireren om plezier en voldoening te behouden in de jeugdhulp. Voor vragen of opmerkingen staan onze onderzoekers voor je klaar.

Met hartelijke groet,

Suzanne Rutz, Zeliha Erdal en Barbera Voskuil