logo

Kennisnetwerk Jeugd Haaglanden

Kennisnetwerk Jeugd Haaglanden
aside image

Webinar "Professionele ruimte en werkdruk"

Hoe ervaren professionals in de jeugdhulp hun professionele ruimte en welke invloed heeft een te hoge werkdruk op die ervaren professionele ruimte?

Onlangs is in de regio Haaglanden een professional-ervaringsonderzoek gedaan. Via een korte opiniepeiling is in beeld gebracht hoe professionals hun professionele ruimte ervaren. De tussentijdse resultaten presenteren we in een webinar. Ook gaan we graag in gesprek over wat deze resultaten betekenen en wat mogelijke verbeteracties zouden kunnen zijn.

U bent van harte uitgenodigd! Aanmelden kan hier.

Praktische informatie

Datum: 7 juli 2022
Tijd: 9.00-11.00
Locatie: MS Teams

Meer informatie

Voor meer informatie over het onderzoek kunt u hier kijken en voor vragen over de webinar kunt u contact opnemen met Suzanne Rutz (s.i.rutz@hhs.nl), onderzoeker bij De Haagse Hogeschool.

 

Het Professional-ervaringsonderzoek (PEO) is een halfjaarlijks korte onlinepeiling die door professionals in de jeugdhulp in de regio Haaglanden wordt ingevuld. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van het Transformatieprogramma Jeugd Haaglanden, met als doel om de ontwikkeling rondom het thema “Ruimte voor de professional” in beeld te brengen en te monitoren. Met de opgedane inzichten kunnen professionals, organisaties en beleidsmakers mogelijke verbeteracties initiëren.

Het Professional-ervaringsonderzoek (PEO) wordt in opdracht van het Transformatieprogramma Jeugd uitgevoerd.